Sèrie de conferències a Xàtiva sobre “La transmissió del ioga a l’antiga Índia”

El Círculo de Investigación de Antropología Gnóstica (també conegut com C.I.A.G.) organitza aquestes setmanes de Nadal una sèrie formada per dues conferències amb el títol “La transmissió del ioga a l’antiga Índia”.

La primera xerrada tindrà lloc el dimarts 27 de desembre a les 20:00 hores, i la segona i última reunió amb aquesta mateixa temàtica serà el dia 3 de gener, també a les 20:00 hores. Es podrà disfrutar de totes dues activitats a la seu habitual del C.I.A.G., al C/ Bisbes nº1 de Xàtiva. No es necessari cap tipus d’inscripció i l’entrada és completament gratuïta, tant si ets un membre actiu de l’associació com si és la teua primera vegada participant amb el col.lectiu.

Recorda que pots ficar-te en contacte amb ells per a resoldre cap dubte que tingues sobre les conferències a través del seu correu electrònic: ciag.xativa@gmail.com o a la seua pàgina oficial de Facebook, on trobaràs aquesta i moltes altres futures trobades, tallers i activitats: https://www.facebook.com/people/Meditaci%C3%B3n-X%C3%A0tiva-Canals-CIAG/100070597200073

Comentaris

mood_bad
  • Sense comentaris encara.
  • Afegir un comentari